Sunday, May 28, 2006

Nieuws van zondag 28 mei 2006















TaiChi doet gekke dingen met je......


Dag allemaal,

Nog steeds allemaal helemaal prima hier en nog steeds in Yangshuo...het wordt het beetje saai zo het nieuws! Maar woensdag gaan we Yangshuo dan echt verlaten en morgen alweer onze laatste Taichi les. Nu maar kijken of we het ook zonder Master en Ho Pin kunnen.














Met de master......
















Ho Pin....

Onze volgende bestemming is Beijing en daarna misschien naar Xiamen, maar dat ligt er nog even aan hoe lang we in Beijing blijven. De komende maanden staan in het teken van bezoek, bezoek en nog eens bezoek! Na ruim een half jaar samen te hebben gereisd krijgen we reisgenoten! 10 juni landen de ouders van Sanne op Don Muang(= vliegveld van Bangkok) voor een welverdiende vakantie in Thailand. Van 18 juli tot 28 juli vieren we vakantie in maleisie met de moeder van Edward, Marja, en Edward's zus en haar vriendin, Ingrid & Gearstje, de 28ste juli halen we Heske op van het vliegveld in KL, zij reist met ons mee tot 14 augustus!

Gister was Sanne jarig (allemaal bedankt voor de ecards en felicitaties)en naast mooie kado's was er natuurlijk ook taart! Ondanks het gemis van familie en vrienden hebben we een erg gezellige avond gehad.














Taart....mmmmmmmmmmmm

















Mijn kado.....ook wel bekent als Shiva

Het derde deel van onze Yangshuo avonturen staat inmiddels ook online bij de reisverhalen en het goede nieuws is dat er eindelijk weer een bier een plaatsje heeft verworven in Edwards B.E.E.R. index: LiQuan!

Hieronder nog wat verjaardagsfoto's!















0 Comments:

Post a Comment

<< Home