Wednesday, May 10, 2006

Nieuws van woensdag 10 mei 2006

Omdat er ook nog leven is na Taichi hebben we onze vrije dagen eens besteed aan het bedenken van wat we nog willen zien in China. In eerste instantie wisselde dit plan met de dag: China is zo groot en er zijn zoveel dingen te doen en te zien. Maar we zijn eruit! Na Yangshuo, gaan we via Guilin naar Xian (o.a. bekend van het terracotta leger) en vandaar naar Beijing toe. De muur op en natuurlijk de verboden stad en het zomerpaleis bezoeken. Kunnen we gelijk even checken of het zwembad voor Beijing 2008 wel aan de eisen voldoet. Na Beijing bezoeken we Xiamen en vandaar vliegen we (goedkoop met Airasia) naar Bangkok toe. Tibet lonkt ook behoorlijk, maar we willen een bezoek hieraan proberen te combineren met een bezoek aan Nepal, en daar is het ons nog even te onrustig. Dat komt later dus!

Voor de rest nog steeds druk aan het taichi'en, dus verder weinig nieuws!

Photobucket - Video and Image Hosting

Alle coole moves die we hebben geleerd worden 'uitgebreid' beschreven in het Yangshuo gedeelte van de reisverhalen.

Op www.southchina-taichi.com kun je 'onze' school en de prachtige omgeving bekijken en er staat zelfs een filmpje op van de master himself.

Groetjes Edward & Sanne

p.s. natuurlijk zit onze site in China achter een filter, dus kunnen we het resultaat niet zien, hopelijk jullie wel en ziet het er een beetje fatsoenlijk uit!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home