Monday, April 24, 2006

Nieuws van maandag 24 april 2006


Nieuws van maandag 23 april 2006



Nihou!

Na een paar superdagen in Macau en vooral Hong Kong zijn we dan nu echt in China: in Yangshou om precies te zijn. Hong Kong was echt geweldig, wat een wereldstad, het zou geen straf zijn daar te wonen. Het bezoek aan Disneyland Hong Kong was natuurlijk ook helemaal geweldig! We hebben als 2 kleine kinderen door het park gehold!

Yangshou is ook erg leuk, tot nu toe ook allen maar aardige Chinezen ontmoet, we zitten nog steeds te wachten tot ze transformeren in rochelende, boerende, spugende en schreeuwende personen. In Yangshou heb je naast het prachtig karst gebergte en de mooi rivieren ook de beroemde West Street, volledig ingericht voor de Westerse toerist en nu dus uitgegroeid tot een heuse toeristische attractie voor de Chinese toeristen ;-)

Morgen gaan we beginnen met onze Taichi cursus, we gaan minimaal 2 weken lang 2x2 uur per dag trainen, om half acht 's ochtends beginnen we, dus dat wordt ff wennen na 5 maanden zonder regelmaat! We hebben in ieder geval een super mooie kamer in een huis met allemaal Taichi studenten en een superlieve huisbaas. Hij spreekt natuurlijk geen Engels en praat lekker de hele tijd Chinees tegen ons, wij knikken gewoon braaf ja ;-)

Met de reisverhalen blijven we nog even in de Thaise sferen: Pattaya staat inmiddels online!


Groetjes Edward & Sanne

p.s. natuurlijk zit onze site in China achter een filter, dus kunnen we het resultaat niet zien, hopelijk jullie wel en ziet het er een beetje fatsoenlijk uit!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home