Thursday, May 18, 2006

Nieuws van woensdag 17 mei 2006

Sannah...de hond op de taichi school


Nieuws van woensdag 17 mei 2006

Van het weekend even een taichi break genomen en de omgeving van Yangshuo bewonderd. Natuurlijk een mooi fietstochtje gemaakt, Moonhill bewonderd maar ook de rijstterassen van Longshen, ondanks de mist waren die echt prachtig! Tot 31 mei blijven we nog taichi'en maar daarna gaan we yoch echt weer op weg voordat we het reizen verleren. We zijn inmiddels zo gesetteld in Yangshuo dat we elke vijf minuten een bekende tegen komen, dat de abrikozenverkoper ons uitbundig begroet (alhoewel we nooit abrikozen kopen), het mevrouwtje van de buns 's ochtends precies weet welke buns Edward lekker vind, de mevrouw van de bus weet waar we er uit moeten, dat we de verse fruitsalade voor de local prijs kunnen kopen, de menukaart van ons favo restaurantje niet meer nodig hebben en we zelfs een waterkoker hebben gekocht :-)

Deel 2 van onze taichi avonturen (incl. bewijsmateriaal in de vorm van foto's) staan inmiddels online bij onze reisverhalen.

Op www.southchina-taichi.com kun je 'onze' school en de prachtige omgeving bekijken en er staat zelfs een filmpje op van de master himself.

Groetjes Edward & Sanne

p.s. natuurlijk zit onze site in China achter een filter, dus kunnen we het resultaat niet zien, hopelijk jullie wel en ziet het er een beetje fatsoenlijk uit!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home