Wednesday, February 15, 2006

Nieuws van donderdag 16 februari 2006

Hoi hoi, we zijn nog steeds in Hoi An...we hebben de smaak van het kleren laten maken te pakken en we lopen dus van kleermaker naar kleermaker, tussendoor een kookcursusje, een zwembadje en een bezoek aan My Son. Zometeen gaan we een pak voor Edward ophalen (en als ie goed is een tweede bestellen!). Maar eerst nog een Pho, verse springrolls en zoetzure kip leren maken. Van het weekend gaan we naar Hue en vanuit daar gaan we verder omhoog naar Hanoi (via Ninh binh en halong bay) en waarschijnlijk ook nog Sapa. Veel Vietnam plannen dus en over vier dagen loopt ons visum af. Gelukkig kan dat hier (mits je genoeg dollars op tafel legt) makkelijk verlengd worden. Onze plannen na Vietnam zijn nog een beetje onduidelijk...we twijfelen tussen China, de Filippijnen en Laos. Vanavond gaan we onder het genot van een koude bier daar maar eens een besluit over nemen!

Oja er is weer een nieuwe B.E.E.R index: BGI is eens goed onder de loep genomen. En de reisverhalen zijn ook weer aangevuld. We zijn zelfs bijna bij.


Image hosting by Photobucket

Eddie aan het koken en het resultaat: een heerlijk grilled fish in bananaleaf

Image hosting by Photobucket


Oja door censuur enzo kunnen wij al een week of 2 onze eigen site niet meer bekijken, wel updaten met Blogger maar het resultaat krijgen we dus niet onder ogen. Er kan dus het een en ander schelen aan de opmaak. Nou ja het gaat om de inhoud zullen we maar zeggen.

Edward & Sanne

0 Comments:

Post a Comment

<< Home