Thursday, January 26, 2006

Nieuws van donderdag 26 januari 2006

Al zingend werden we wakker: Er is er een jarig hoera, hoera! dat kun je wel zien dat is Soppie! Vandaag is ons lieve petekind Sophietje al weer 1 jaar geworden. Vanuit Vietnam: gefeliciteerd! De kado's zijn onderweg :-)

Maandag hebben we het prachtige Cambodja achter ons gelaten voor ons bezoek aan Vietnam. Afgezien van een akkefietje (iets met dollars betalen om ongevraagd een papiertje te laten invullen wat je zelf ook wel kunt....) aan de grens is Vietnam echt geweldig. Superaardige mensen en heerlijk eten. Ook hier zegt iedereen Yes, ook als ze geen idee hebben waar je het over hebt. Dit was even lastig met het aanschaffen van een nieuwe bril, maar uiteindelijk heb ik nu weer een hele bril zonder plakband op mijn neus gelukkig! Omdat ze hier geen idee hebben wat prisma's zijn hebben we alleen een montuur gekocht en de glazen laten overzetten. Dat was even spannend maar gelukkig ging het goed.

Gisteren hebben we een hele dag doorgebracht in het Saigon Waterpark....dat was lekker glibberen en glijen de hele dag! Morgen gaan we naar de beroemde tunnels en zaterdag gaan we met de mensen van het hostel oud en nieuw vieren, Het beloofd een heel mooi feest te worden, de hele stad staat nu al op zijn kop in ieder geval! Maandag gaan we naar Dalat, de stad van de eeuwige liefde, dat beloofd wat!

Liefs Edward en Sanne

0 Comments:

Post a Comment

<< Home