Wednesday, December 28, 2005

Nieuws van dinsdag 27 december 2005

Dag allemaal,

Allemaal de kerstdagen overleefd? Wij wel, al was dat dit jaar niet zo moeilijk. We hebben het er goed van genomen!

Kerstavond zijn we echt heerlijk uit eten geweest bij de Indiaan, eindelijk een restaurant gevonden waar je eten niet binnen 5 minuten op tafel staat! Maar gewoon lekker 45 minuten wachten op een heerlijke Chicken en Lamb Masala, heb je tenminste een beetje voorpret voor je aan kunt vallen!

Eerste kerstdag hebben we ouderwets de hele dag op het starnd gelegen: beetje lezen, beetje zwemmen, muziekje luisteren, colaatje erbij en een lekkere nasi als lunch. 's Avons leek het ons een goed idee om lekker te gaan BBQ'en aan zee, er zit hier zo'n tentje waar jezelf je biertjes mee mag nemen en dat leek Eddie wel wat: BBQ'en en eigen bier met kerst! Het bier was lekker, de kippetjes en garnalen helaas een beetje zwart, dat BBQ'en kunnen ze beter aan Eddie overlaten. De vlammen komen hier meters hoog! Na de BBQ hebben we de hele familie op de MSN gezien en gesproken, waren we er toch nog een beetje bij met kerst! Daarna hebben we gezellig biertjes gedronken in de Regae bar met Job en Ellen, die we tijdens de bbq hebben leren kennen. Zij reizen samen met hun kinderen, Mees en Diede, 3 maanden over de wereld. Mees en Diede zitten op een school waar Edward altijd al van gedroomd hebt: je mag namelijk elke dag zelf weten wat je wilt doen. Je kunt hun reis volgen op dereis.iederwijsbetuwe.nl! Ze slapen hier trouwens ook in een huis waar Edward altijd van gedroomd heeft: een echte boomhut!

Dankzij de gezellige avond begon de ochtend van tweede kerstdag wat brakjes maar het dagelijkse eitje voor Sanne en het bordje nasi voor Eddie maakte veel goed. Helemaal de massage daarna bij een strandhutje zorgde ervoor dat Sanne zich als herboren voelde. De hele middag gezwommen met Mees en Diede (die trouwens erg mooie trucjes kunnen in het water en Edward (volgens Diede: Etterward) hebben verslagen met een zwemwedstrijdje. En daarna een erg mooi zandkasteel gebouwd.....wat later natuurlijk een zandruine werd. Na al die zon hebben we 2 uur afgekoeld in de airco, maar helaas toch verbrand bleek vanmorgen!

's avonds zijn we gezellig met zijn allen naar de Chinees geweest en errug lekker gegeten met zelfs een ijskoude Tiger van de tap. Job en Ellen bedankt voor het etentje en de gezeligheid! Mees en Diede lieten zien al echte wereldreizigers te zijn door gewoon rijst en springrolls te eten en de patat links te laten liggen. Gelukkig hadden Diede en Sanne nog wel een gaatje over voor een lekker chocolade ijsje toe.

Na het eten was er op het strand een tsunami herdenking. Hier op Langkawi is 1 man overleden door de tsunami. Je zou dus kunnen zeggen dat de schade hier beperkt is gebleven. Mede doordat Sumatra bescherming boodt en doordat mensen uit Thailand hierheen hadden gebeld om te waarschuwen. De herdenking bestond uit het aansteken van allemaal kaarsjes, kampvuren op het strand en kaarsjes en bloemen in zee.

Vandaag hebben we de hele dag in een gehuurd autootje rondgetoerd. maar die belevenissen volgen later, zometeen moet er eerst weer gegeten worden!

liefs Edward en Sanne

0 Comments:

Post a Comment

<< Home