Tuesday, December 06, 2005

Nieuws van woensdag 7 december 2005

Jaaaaaa, daar zijn we weer! Na veel vrije tijd in Melaka (en goed internet) hebben we ff een break genomen!

Vrijdag met de bus naar KL, voor minder dan 2 euri zit6 je hier gewoon 200 km verderop :-) Bij het binnenrijden van KL zagen we ze gelijk: De Petronas Twin Towers. De hoogste twin towers ter wereld. Edward trok bleek weg en stamnelde dat ie daar echt niet op ging hoor! Sanne was daarentegen gelijk enthousiast en riep dat ze dan wel alleen ging. Dat vond Eddie weer niet zo'n goed idee.....

Na aankomst in KL een hostel tegenover het busstation genomen, de kamer was in een woord gezegd klein, nog geen 2x2 m, dat had als groot voordeel dat je het bed niet kon missen! Vrijdag weinig meer gedaan, het was nog al wennen, het drukke KL na het rustige Melaka.

Zaterdag toch op naar de Twin Towers, heel op ons gemak want we kwamen zeker nog een keer terig in KL om ze te beklimmen. Tot onze verassing waren er toch nog kaartjes te krijgen voor 4 uur 's middags en tja toen kon Eddie er niet meer onderuit! Het was echt super, wat een mooie torens zeg, ik vond het ABN gebouw langs de A10 al prachtig maar deze torens....nummer 1 in mijn favo gebouwen lijstje!

Zondagochtend vroeg (anders kom je KL niet uit) met de bus op naar Pulau Pangkor, Sanne heeft de eerste ferry tocht met verve doorstaan (ze draaiden dan ook 7 years in Tibet). Op PP aangekomen gelijk in de roze taxi gestapt naar Teluk Nipah! Daar een prachtig chaletje gehuurd, met airco en een balkon/veranda! Op PP hebben we tot nu toe niet veel meer gedaan dan lekker gegeten, van de zon genoten, gezwommen en natuurlijk gezellig Sinterklaas gevierd (met gedichten, kado's en chocolade munten in onze teva's, foto's volgen!). Gister naar het Pan Pacific resort geweest, een superdeluxe resort op een prachtige locatie, dat was echt geweldig, waarschijnlijk gaan we morgen weer!

We hoeven ook niet meer naar de Zoo, genoeg loslopende apen en tropische vogels hier!
Ook enorm veel katten en vooral veel Wokkel achtigen, we vermoeden dat onze Wokkel op een of andere manier hier verwekt is!

Van de week gaan we richting de Cameron Highlands! Lekker koel daar (max 21 graden) zullen we dan toch nog onze sokken en fleecejacks gaan gebruiken????

liefs Edward en Sanne

0 Comments:

Post a Comment

<< Home