Tuesday, November 22, 2005

Nieuws van dinsdag 22 november 2005

Gearriveerd!

We zijn er! Na een veel te korte nachtrust en een veel te lange vlucht kwamen we 's morgens in alle vroegte aan in Singapore. En wat denk je? Regen! Maar wel warme regen dan.

Ondertussen zitten we twee dagen in Singapore onder het motto: we hebben toch een jaar de tijd om over die jetlag heen te komen. Oftewel we hebben op de gekste momenten geslapen en gegeten (die Nassie bij het ontbijt is helemaal niet vreemd!).

Binnenkort een uitgebreid verslag op de blog, maar om jullie niet geheel onwetend achter te laten hier de afgelopen 2 dagen alvast in steekwoorden: sokken in het vliegtuig - videogames in vliegtuig - hierdoor niet slapen in vliegtuig - een collega van Edward in hetzelfde vliegtuig - hotel in die typische jaren 70 stijl (en ook niet onderhouden sinds die tijd) - 6 uur slapen als je even gaat liggen - foodcourts - mooie gebouwen - chinatown - orchard road - nergens vuil op straat - regen regen en regen - heel veel winkels - lekkere cola's - Sanne heeft eerste boek uit - Edward gaat binnenkort beginnen aan zijn eerste boek (schrijven of lezen, hij weet het nog niet) - nog geen boetes voor verkeerd oversteken, roken, fietsen onder de brug of kauwgum op straat.

Edward & Sanne

0 Comments:

Post a Comment

<< Home