Monday, November 14, 2005

Nieuws woensdag 9 november 2005

Nog maar 11 daagjes in Nederland!

Wij zijn (even) weg uit Amsterdam en genieten nu van ons luxe hotel in Maarssen. Vanavond bij de foute soldaatjes uit eten met de hotelhouders om ze te bedanken voor de goede zorgen!

Edward heeft nu ook vakantie!

Tymon is jarig!!!!!!

Vanmorgen proefgepakt: Sanne weegt 11 kg en edward 12 kg....... alleen de daypacks zijn nog wat aan de zware kant!

Afgelopen weekend voor de laatste keer een paar dagen naar Groningen geweest, de katjes wisten nog heel goed wie we waren! Voor de rest was ook alles super: zaterdagavond heerlijk gegeten en wijntjes bij Heske gedronken, zondag door Groningen gewandeld en ouderwets ontbeten in het Feith huis, 's avonds heeft Edward uitgebreid gedineerd in casa Prima, terwijl Sanne en Heske zich tegoed deden aan tv, pizza's en een luie bank. 's Maandags hebben Sanne en Simone Groningen leeggekocht en heeft Edward de biervoorraad bij Dizkartes geplunderd tijdens een ouderwetse dispuutsavond/nacht/ochtend!

Dinsdags zijn we verder gegaan met onze afscheidstour, de bestemming was dit keer Deventer. Hier heeeeeeeeeeeeerlijk gegeten en een supergezellige avond gehad met Ingrid & Geartsje. Na Groningen en Deventer vervolgen we onze tour de komende dagen onder meer met bezoekjes aan Amsterdam, Aalten, Hengelo en Borne.

De zaterdag voor we vertrekken gaan we nog genieten van onze familie en vrienden en lekkere stamppotten! En dan is het eindelijk zo ver!

De stemming is gesloten en met maar liefst 37 voorstemmers en 7 tegenstemmers is het duidelijk: Jantje mag gewoon mee op reis!

Omdat we jullie mening erg op prijs stellen een nieuwe poll: Hoe lang denken jullie dat we weg blijven (wij weten het nl niet!)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home