Tuesday, February 28, 2006

Nieuws van woensdag 1 maart 2006

Al is de uitgerekende datum al een paar dagen geleden, kruimeltje zit nog steeds in de buik van Lotte. Bij elk SMS-je gaat ons hart sneller kloppen. Dus als jullie lol willen hebben: allemaal SMS-en!

Daarnaast is er nieuws over onze katten. Ondanks de meer dan goede zorgen van Heske, bleef Puk bang voor haar katten. Gelukkig stond asiel Leunk meteen te springen om de mormels op te vangen. Dank! Naast het feit dat casa Leunk ongetwijfeld een prima adres is voor Puk en Wokkel, denken wij met deze verhuizing een enorm synergie effect te bewerkstelligen. Wij hebben nu onze ICT en Katten op één adres ondergebracht. Wij verwachten op korte termijn een cat-webcam button op onze weblog en natuurlijk zal ook aansturing van de webcam vanuit Vietnam tot de mogelijkheden behoren (toch, Jazper?).

Inmiddels zitten wij alweer in het (inspiratieloze) stadje Ninh Binh, 100 kilometer ten zuiden van Hanoi. En het is hier KOUD!!!! Helaas hebben we nog niet veel van het stadje en de omgeving gezien. De ruim 15 uur durende treinreis was niet bevordelijk voor haar Meniere. Tot nu toe zag ze de laatste drie dagen dan ook alleen de binnenkant van onze hotelkamer. Gelukkig wel een mooie.

Edward vermaakt zich met het gratis internet, dus houdt de reisverhalen en de B.e.e.r.-Index goed in de gaten!

Edward & Sanne

0 Comments:

Post a Comment

<< Home